Let’s dance!

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Dansen tijdens een Webdesign Mastercalss?!?

Ja, tijdens mijn Masterclass wordt er gedanst, and I love it!

Een belangrijk onderdeel tijdens het ontwerp proces van een website, is de brainstormsessie. Tijdens deze sessie mag alles, is niets te gek en bestaan er geen rare ideeën. 

Het doel van brainstormen is zoveel mogelijk ideeën spuien die mogelijk op de website komen. Dat kunnen functionaliteiten zijn, onderwerpen, pagina’s, kleuren, acties, etc. Ieder idee wordt op een memo geschreven. Hoe meer memootjes, hoe meer toffe ideeën, hoe beter.

Om een beeld te krijgen van de website opbouw, worden alle ideeën uitgezocht. Er zullen ideeën bijzitten die nu (nog) niet haalbaar zijn. En ideeën die heel gaaf zijn, waar je van te voren niet aan had gedacht. De memo’s worden op A4’tjes geplakt. Ieder A4 is een pagina. Zo kun je op een snelle, gemakkelijke en vooral leuke manier de onderdelen van alle pagina’s bepalen.

Maar waarom dan dansen?

Ik ben van mening dat een brainstorm die begint wanneer je op een stoel zit, lang niet zo effectief is dan een brainstorm waarin je al een beetje uit je comfortzone bent voordat je begint. 

Van dansen tijdens een Masterclass, raak je aardig uit je comfortzone (tenminste de meeste 🙂 ) én je wordt er volijk en uitbundig van. Dat zijn ook twee goede ingrediënten voor een succesvolle brainstormsessie.

Wil jij ook alvast een goede basis van het ontwerp van jouw website en schroom je niet om met je heupen los te gooien?
Schrijf je dan snel in voor mijn volgende Masterclass Webdesign op 21 januari bij Pand Raak in Schagen. Vol = vol

Hey Macarena!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Meer te ondekken

De belangrijkste tips van 2019 om jouw website nog beter te maken

In het laatste kwartaal van 2019 ben ik begonnen met het delen van tips op social media. In dit blog heb ik alle tips voor je op een rij gezet. Speciaal, voor jou. Makkelijk toch 🙂 Gebruik van lettertypes Waarom is een website belangrijk Jouw homepage Gebruik van kleuren Opbouw van een webpagina Reviews op

wel-of-geen-prijzen-op-je-website

Wel of geen prijzen op je website

Dit is ook zo’n leuk discussiepunt waar de meningen over zijn verdeeld. Kijk, als je kant-en-klare producten verkoopt, is het noodzakelijk als je de prijzen erbij zet. Maar dat is natuurlijk een inkoppertje 🙂 Wat doe je als je geen producten aanbiedt, maar bijvoorbeeld diensten. Wanneer jouw dienst, in vergelijking met andere aanbieders, goedkoop is, dan

Scroll naar top