Masterclass Webdsign

Van idee tot ontwerp

Waarschijnlijk heb je ideeën te over en weet je exact wat je wilt. Maar hoe ga je beginnen? Simpel. Door deze Masterclass te volgen.

Aan het einde van de ochtend heb jij een start gemaakt en dé basis om verder te gaan. Bovendien heb je € 1000,- bespaard op de ontwerpkosten én als bonus een toffe en leerzame ochtend gehad.

Dus waar wacht je nog op? Inschrijven 🙂

Masterclass Webdesign : Van idee tot ontwerp.

Ben jij een (startende) ondernemer of ZZP’er die het leuk vindt om zelf met je website aan de slag te gaan? Zit je boordevol ideeën? En bruis je van de energie? Top. Maar hoe ga je al die ideeën vormgeven? En wáár moet je in hemelsnaam beginnen? Hier dus.

Deze Masterclass is speciaal voor creatieve ondernemers en ZZP’ers, die staan te trappelen om zelf met hun website aan de slag te gaan. Tijdens deze Masterclass gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw idee tot een ontwerp komt. 

Tijdens de Masterclass Webdesign bespreek ik stap voor stap, aan de hand van voorbeelden en oefeningen, hoe je het ontwerp van een website aanpakt. Aan het einde heb je vervolgens een goede basis staan die je verder kan uitwerken.

Een greep uit de punten die ik ga bespreken:

– wie is je ideale klant – welke kleuren en lettertypes gebruik je – wat is het doel van je website – hoe bepaal je de structuur van de website – wat zijn de voordelen van wireframes (en uitleg wat het zijn :)) – waar moet je opletten tijdens de opbouw van een pagina

CADEAUtje

Aan het einde van de masterclass krijg je van mij twee bonussen:
– het boek : Hoe schrijf je zakelijke blogs? (Susanna Florie) t.w.v. 19,95 
– een compleet werkboek met uitleg en oefeningen t.w.v. 50,-

De eerstvolgende Masterclass is  op donderdag 14 november om 10:00 – 13:00 uur @Pand Raak in Schagen. 
De kosten: 97,- incl. BTW 

Staat die (nieuwe) website ook bovenaan jouw to do lijstje? Waarschijnlijk heb je ideeën te over en weet je exact wat je wilt. Maar hoe ga je beginnen? Simpel. Door deze Masterclass te volgen.

Dus waar wacht je nog op? Inschrijven 🙂

Vragen? Stuur een mail : contact@mariekewebdesign.nl

Tot de snel! Gegroet, Marieke

webdesign webdesigner schagen wordpress website laten maken professioneel alkmaar den-helder masterclass uniek zzp'er startende ondernemers
Scroll naar top