Marieke Kuit, aangenaam

Haar allereerste liefde bevond zich op het Grafisch Lyceum. Vormgever worden, dat was haar liefde, haar droom op haar 16de. Het werd het toch niet. Het werd eerst werken in een kledingzaak. Het werd daarna een (coöperatieve) bank.

Toch ging ze uiteindelijk weer terug naar waar het ooit begon, ontwerpen. Er zijn echter twee soorten ontwerpers. De soort die vorm geeft aan hetgeen wat we direct zien, en de soort die achter de schermen de boel programmeert. En dat laatste daar is zij een kei in.

En die zij en die kei? Dat ben ik. Marieke Kuit, aangenaam.
Geboren en getogen in het pittoreske Noord-Hollandse Sint Maartensbrug. Waar ik heb geleerd normaal te doen, want dan doe ik al gek genoeg. Nuchter te zijn, hard te werken, maar vooral mezelf te zijn. Zonder opsmuk, gewoon puur.

Naast mijn lief Kees en kinderen Lisa en Dex ben ik dol op (praliné) chocolade, krachttraining en onze min of meer Franse Bulldog Mollé (wat overigens vrij vertaald uit het Frans ‘kuit’ betekent, maar dit terzijde).

Ik houd ervan wanneer dingen kloppen, zeker als het mijn werk betreft.
Mariekes Webdesign, dat ben ik. Aangenaam!

Nieuwsgierig geworden? Bel 06 - 10 80 50 80

webdesign webdesigner schagen wordpress website laten maken professioneel alkmaar den-helder masterclass uniek zzp'er startende ondernemers
Scroll naar boven