Website in 1 dag 2.0

Deel deze post

Wat ik het allerliefste doe? Met mensen werken en mooie dingen maken. Daar word ik oprecht heel blij van. 

En weet je waar die 2 dingen samen komen? In “Website in 1 dag”. Ik mag de hele dag, samen met jou, iets moois maken. Jouw website. Een website die echt laat zien wie jíj als ondernemer bent.  

Ik geloof er heilig in, dat wanneer jouw website echt laat zien wie jij als ondernemer bent, je vanzelf de juiste doelgroep aantrekt en ja mag samenwerken met de leukste klanten. Wat mag dan niet ontbreken op je website? Professionele foto’s van jou en je bedrijf.  

En dat is de 2.0. Website in 1 dag. Nu nog completer met een fotoshoot. Whoop whoop! 
Hetzelfde concept, alleen met een nóg mooier resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
??‍? Eerst gaan wij samen kennismaken. Live, op 1,5 meter, met een kop koffie of thee. Dan ben ik heel benieuwd naar je plannen, je ideeën, je wensen, je drive. Ik wil zo veel mogelijk weten, om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

??‍? Gaan we de samenwerking aan? Leuk! Je krijgt van mij voorbereidende opdrachten. Ik wil dat je nadenkt over welke pagina’s, je teksten, wat het doel van je website wordt, domeinnaam, etc. Geen paniek, ik help je daarbij. We doen het samen!

??‍? Ondertussen neemt de fotograaf contact met je op om een fotoshoot in te plannen. Odin, de fotograaf, en ik hebben ondertussen ook overleg gehad over jouw website. Hij weet inmiddels wat voor soort foto’s er gemaakt gaan worden. Het enige wat jij hoeft te doen is de ruimte (en jezelf ;-)) foto klaar te maken.

??‍?Wanneer de foto’s klaar zijn en jij de voorbereidende opdrachten af hebt, gaan wij een hele dag zitten. Bij Pand Raak kunnen we op 1,5 meter, samen jouw website maken. We beginnen met een witte pagina en aan het einde van de dag staat jouw website live. Het klinkt bijna als een sprookje, maar het is echt! Juist omdat we het sámen doen, zijn de lijntjes heel kort, kunnen we snel schakelen en komen we samen tot het mooiste resultaat.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op. Ik neem graag de tijd voor je om alles uit te leggen!

Emmie de Vries van Kwetsbare Momenten over Website in 1 dag:

Nadat Marieke vorig jaar mijn eerste website had gemaakt en daarvan ook het onderhoud doet, was het voor mij logisch haar ook te vragen voor mijn tweede website. Marieke stelde voor deze keer samen een website in 1 dag te maken. Vooraf stelde ze een aantal vragen die mij uitdaagden na te denken over wat ik precies wilde. En het gaf haar ook een beeld van wat ik wilde want ze kwam met een aantal ideeën die precies pasten bij wat ik voor ogen had. Ze gaf mij heel veel ruimte om aan te geven wat ik wilde maar schroomde ook niet haar mening te geven. En dat is fijn, want ik moest daardoor echt zelf nadenken en keuzes maken. Daardoor en omdat Marieke gewoon veel kennis heeft van het bouwen van websites, van de mogelijkheden en de onmogelijkheden (die er wat haar betreft trouwens bijna niet zijn) is mijn website helemaal geworden zoals wilde. Nou ja eigenlijk had ik dit niet zelf kunnen bedenken. Het is mooier dan ik zelf ooit had kunnen bedenken. Oh ja en ook fijn: Marieke is echt een leuk mens. Ik heb enorm gelachen 😉  

Omdat dit pakket nieuw is én dit is wat ik het allerliefste doe, heb ik Website in 1 dag 2.0 voor een introductieprijs van €1625 ex. BTW (en ex. reiskosten fotograaf vanuit Schagen ).

Geen gedoe, geen eeuwig heen en weer gemail, korte lijntjes. Jouw website in 1 dag klaar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan 🙂

Wil je voorbeelden van Website in 1 dag zien?
https://www.schoonheidszaken.nl/
https://kwetsbaremomenten.nl/
https://ireneruijter.nl/
https://ortholin.nl/

Website in 1 dag 2.0
?? Fotografie :12 foto’s, ook te gebruiken voor social media
?? Dé dag: een leuke productieve dag, inclusief koffie, thee en een lunch
?? Daarna: je ontvangt instructie filmpjes van jouw website met een stappenplan om jouw website te onderhouden en bij te houden

Heb jij al een Website in 1 dag en wil je liever ook professionele foto’s? Neem dan contact met mij op, ik voor jou natuurlijk ook een leuke aanbieding.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Meer te ondekken

Website in 1 dag 2.0

Wat ik het allerliefste doe? Met mensen werken en mooie dingen maken. Daar word ik oprecht heel blij van.  En weet je waar die 2 dingen samen komen? In “Website in 1 dag”. Ik mag de hele dag, samen met jou, iets moois maken. Jouw website. Een website die echt laat zien wie jíj als

Heb jij al een Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf. Is dat een Siri commando? Ehm, ja dat zou ook kunnen. Eigenlijk bedoel ik de mogelijkheid om de vermelding van jouw bedrijf op Google te claimen. Vermelding? Claimen?Ik snap het als dit een beetje als abracadabra overkomt. Wees gerust, ik ga het uitleggen :-). Google Mijn Bedrijf is het blok rechts in

Scroll naar boven