Snel, efficiënt
& leuk

Jouw website
in één dag online!

Waarom moeilijk doen?

Als het simpelweg makkelijk kan?
Een website. Jouw website. Het klinkt super eenvoudig. Een website maken, online zetten en de rest komt vanzelf. En zo eenvoudig is het ook. Je moet het alleen even doen. En dat ‘even doen’, dat is in 1 dag ook daadwerkelijk gedaan. Beloofd.

Samen met jou bouw ik namelijk een website in 1 dag. Hoe? Door gewoon in de ochtend van start te gaan met een witte, blanco pagina, gedurende de dag deze samen in te vullen en aan het einde van de dag staat jouw site daadwerkelijk online.

Meer weten? Lees verder of neem gelijk contact met me op: contact@mariekewebdesign.nl

Wees slim en efficiënt

Een website is een digitaal visitekaartje. Het is nooit af. Geloof me. Je kunt lang nadenken, wikken en wegen, wegleggen en weer oppakken, maar je kunt ook een goede en slimme start maken. Het is zaak een mooie basis neer te zetten om vandaar uit verder te werken. En die basis, die maken we dus samen zeer efficiënt in 1 dag.

En dan?

Uiteraard denken we wel na over hoe verder. Je website is klaar na die ene dag, maar heeft regelmatig onderhoud nodig en moet zich nu eenmaal flink blijven ontwikkelen om het maximale eruit te halen (denk bijvoorbeeld aan het worden van goede vrienden met Google).

Daarom krijg je van mij op die ene dag de juiste tools en handvatten om de site bij te houden en zelf aan te passen. En ook hiervoor geldt; geen ingewikkeld gedoe. Jij bent immers geen websitebouwer. Dat ben ik. En ik richt de jouwe zo in, dat ook jij er goed mee uit de voeten kan.

Tot slot

Ik kan me zo voorstellen dat je nog wat vragen hebt. Eén van deze wellicht?

We beginnen de dag om 10 uur en ronden om uiterlijk 17 uur weer af. Tijdens de hele dag wordt er goed voor ons gezorgd met onbeperkt koffie en thee, lekkere koek en een fijne lunch.

Dan heb je een website die direct online kan. Je hebt een handleiding hoe verder de site bij te houden en te ontwikkelen en je hebt mij als back-up mochten er later nog vragen zijn.

Dan regelen we dat samen voor je.

Jazeker, maar niet in 1 dag. Een webshop zit iets gecompliceerder in elkaar dat een een digitaal visitekaartje. Hier zit een complexer (technisch) systeem achter. Het bouwen ervan duurt daardoor wat langer. Als je me laat weten wat je in gedachte hebt, dan kan ik je een indicatie geven.

Nee, dat doe ik niet. Dat is een vak apart. Die lever je dus zelf aan, of kun je door iemand laten schrijven. Voor dat laatste heb ik nog wel tips voor je.

Nee, die heb ik niet. Je levert zelf de beelden aan, of we zoeken ze samen online tijdens de dag.

Nee. Elke site is anders. We werken in WordPress en daarin is (nagenoeg) alles mogelijk wat jij maar bedenkt en wilt. En omdat we het samen doen en niet ik alleen, zijn het jouw ideeën die we uitvoeren en is elke site dus helemaal anders.

Jazeker. Vooraf krijg je huiswerk van me: verzamel sites die je mooi of juist niet mooi vindt, zorg dat je bestanden hebt van je logo en dat je de specificaties van je huisstijl kent en zorg voor teksten en beeld.

Door mij een mail te sturen met daarin een paar data waarop jij een dag de tijd hebt om deze slimme en efficiënte stap te zetten: contact@mariekewebdesign.nl

webdesign webdesigner schagen wordpress website laten maken professioneel alkmaar den-helder masterclass uniek zzp'er startende ondernemers
Scroll naar top