Wel of geen prijzen op je website

wel-of-geen-prijzen-op-je-website

Deel deze post

Dit is ook zo’n leuk discussiepunt waar de meningen over zijn verdeeld.

Kijk, als je kant-en-klare producten verkoopt, is het noodzakelijk als je de prijzen erbij zet. Maar dat is natuurlijk een inkoppertje ?

Wat doe je als je geen producten aanbiedt, maar bijvoorbeeld diensten.

Wanneer jouw dienst, in vergelijking met andere aanbieders, goedkoop is, dan raad ik aan om jouw prijzen erbij te zetten. De prijs is dan jouw unique selling point (USP). Hiermee onderscheid jij je van de rest. En iets waarmee jij je onderscheid, hoort sowieso op je website ?

Is jouw USP bijvoorbeeld het resultaat die jouw dienst levert of de kwaliteit waar jij voor staat, dan ben je waarschijnlijk niet de goedkoopste. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Blijft jouw prijs evengoed in de buurt van de andere aanbieders, dan kun je gerust je prijzen erbij zetten. Bezoekers zien gelijk waar ze aan toe zijn.

Ligt jouw prijs wel een stuk hoger, dan kun je je prijzen beter weglaten. Het kan potentiële klanten afschrikken. Dat zou zonde zijn! Laat klanten liever contact met jou opnemen, zodat ze kennis met je kunnen maken en jij kan doorvragen naar hun wensen en je kan uitleggen hoe jij ze op de allerbeste manier kan helpen.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Meer te ondekken

Website in 1 dag 2.0

Wat ik het allerliefste doe? Met mensen werken en mooie dingen maken. Daar word ik oprecht heel blij van.  En weet je waar die 2 dingen samen komen? In “Website in 1 dag”. Ik mag de hele dag, samen met jou, iets moois maken. Jouw website. Een website die echt laat zien wie jíj als

Heb jij al een Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf. Is dat een Siri commando? Ehm, ja dat zou ook kunnen. Eigenlijk bedoel ik de mogelijkheid om de vermelding van jouw bedrijf op Google te claimen. Vermelding? Claimen?Ik snap het als dit een beetje als abracadabra overkomt. Wees gerust, ik ga het uitleggen :-). Google Mijn Bedrijf is het blok rechts in

Scroll naar boven